Adventure Campers

Hefdaken

Onze hefdaken produceren wij specifiek voor de 4×4 markt en bouwen wij met machinale precisie. Omdat het dak van een 4×4 ook tegen een stootje moet kunnen vervaardigen wij deze volledig uit Aluminium, 

Momenteel hebben wij hefdaken ontwikkeld voor de Land Rover 110, 130 en de Mercedes Sprinter (L1H1) 

Interieurbouw

Naast hefdaken hebben wij ook de mogelijkheid om een camper volledig te voorzien van een op maat gemaakt interieur, de interieurs produceren wij helemaal zelf en worden vervaardigd van een duurzaam materiaal. De interieurs worden volledig gemaakt van hout en kunnen hierdoor helemaal naar wens gefabriceerd worden. 

Ook de inbouw van alle camper-benodigdheden kunnen in dit interieur verwerkt worden, denk hierbij aan een kookgelegenheid, een watervoorziening en alle elektra die benodigd is om comfortabel op reis te gaan. 

Elektriciteitssystemen

Pathfinder Adventure Campers is voor de 4×4 markt exclusieve dealer van het merk REDARC en AusJ uit Australië, wij leveren hoogwaardige elektrische apparatuur zoals acculaders en Battery Management Systems van REDARC en boilers die zowel werken op 12v als 230v van AusJ geschikt en getest voor iedere 4×4. 

Daarnaast kunnen wij het complete pakket incl. zonnepanelen en accu’s leveren en installeren naar ieders wens. Iedereen heeft een andere kampeerbehoefte, wij denken graag met u mee en bieden precies aan wat u nodig heeft.