Pathfinder Hefdak

Premium engineered hefdak voor de Land Rover Defender 110

ontwikkeld tot in perfectie

Effici├źntie, duurzaamheid en veiligheid zijn de pijlers waar Pathfinder voor staat. Exact deze pijlers vormen ook de fundatie voor het Premium Hefdak voor de Landrover Defender 110. Het gehele hefdak ik volledig getekend, ontwikkeld en doorgerekend middels CADCAM software. Dit maakt dat het Pathfinder Premium Hefdak het lichtste hefdak in de markt is, wat de rijeigenschappen van de Defender ten goede komt. Een andere unieke eigenschap van het Premium Hefdak is de mogelijkheid om maximaal 200kg* extra bagage op het dak te vervoeren, waarbij het openen en sluiten van het hefdak zonder problemen blijft functioneren.

* : 200kg op de voorste helft van het hefdak, 150kg verspreid over het dakoppervlak,

Nauwkeurig, efficient en duurzaam

lokaal geproduceerd

Materiaal

Het Premium hefdak wordt vervaardigd uit aluminium. Om een optimale mix tussen laag gewicht en hoge stijfheid te realiseren.

Snijden

De benodigde onderdelen worden uit grote platen aluminium gesneden middels een high-speed CNC lasersnijmachine.

Zetten

Na het snijden worden de platen gezet met behulp van een CNC-zetbank. Zo kunnen we keer op keer de maatvastheid garanderen.

Lassen

Na alle machinale handelingen te hebben uitgevoerd worden de laatste onderdelen handmatig aan elkaar gelast.

Het Premium Hefdak is volledig naar wens samen te stellen middels de overzichtelijke online configurator. Zo kan door de handige doe-het-zelver een kaal blanco dak worden besteld zodat die het dak vervolgens zelf kan afbouwen en monteren. Maar is het ook mogelijk om het dak volledig; gecoat, geïsoleerd en voorzien van elektrische cilinders en zonnepanelen door ons op uw Defender te laten monteren.

Zo is er voor ieder wat wils.

inmeten

De ervaring leert dat geen enkele Defender hetzelfde is. Sommige noemen dit het karakter van een engelse auto, andere engelse onkunde.

Wij noemen het engelse engineering.

Om er zeker van te zijn dat ieder Premium Hefdak ook daadwerkelijk op de auto past hebben wij de mogelijkheid om de auto bij ons op locatie digitaal in te meten.

Zekerheid voor alles.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak!

Dan zorgen wij voor de koffie met een maassluis schokkertje.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

SCHRIJF JE IN DE VOOR ONZE NIEUWSBRIEF