Pathfinder Interieur

Premium engineered camper interieur

Machinale precisie

Net zoals onze hefdaken zijn efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid de pijlers waar wij bij Pathfinder voor staan. Ook met deze pijlers hebben wij het complete camperinterieur ontwikkeld en geproduceerd. Ondanks de beperkte ruimte heeft ons camperinterieur alle onderdelen die het nodig heeft om comfortabel op reis te kunnen. Omdat wij alle onderdelen van het camperinterieur machinaal produceren is een onderdeel altijd maatvast.

Uiteraard is een camperinterieur volledig naar wens samen te stellen en denken wij graag met u mee. Zo bekijken wij voor de ontwikkeling van een camperinterieur altijd de wensen en de kampeerbehoeftes van een klant. Op deze manier is het interieur altijd helemaal naar eigen wens.

Zo kampeert de één alleen maar op een camping met genoeg voorzieningen in de buurt waar de ander een langere tijd helemaal zelfstandig wilt kunnen staan. Met deze wensen in het achterhoofd ontwerpen wij het complete interieur met genoeg ruimte voor verschillende voorzieningen. 

Wij zijn met Pathfinder dealer en installateur van de merken: Dometic, Autoterm, REDARC, Wattstunde en AusJ. Door deze merken slim te combineren en te verwerken in onze interieurs kunnen we ieder interieur zo bouwen dat hij van alle gemakken is voorzien, denk hierbij aan tweede accu systemen, koelkasten, kookplaten, verlichting en standkachels. Al deze onderdelen kunnen verwerkt worden in het interieur. 

Door samen met u in gesprek te gaan brengen wij helemaal in kaart welke wensen en eisen u aan een interieur stelt; wilt u met 5 personen op reis kunnen? wilt u een kinderzitje mee kunnen nemen? Of gaat u met z’n tweeën de hele wereld over trekken. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Prijs in overleg

Nieuwsgierig?

Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u door te spreken.