REDARC Electronics is een Australische producent van elektronische componenten, vooral gericht op 4×4 voertuigen. Kwaliteit en gebruiksgemak staan centraal tijdens de ontwikkeling van producten. Redarc beschikt over een eigen testomgeving in Australië om de producten grondig te kunnen uitproberen. De acculaders van Redarc worden vaak in de motorruimte van de auto geïnstalleerd en moeten bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Om deze reden worden de laders volledig in hars gegoten, waardoor onderdelen niet los kunnen raken en de modules volledig waterdicht zijn.

REDARC Battery Management System

Op zoek naar een handig alles-in-één systeem? Probeer de Battery Management Systemen (BMS) van REDARC. Dit zijn 6 verschillende apparaten in één apparaat, inclusief een dc-dc lader, 230V lader, zonnelader, scheidingsrelais, batterijmonitor en ontkoppelsignaal. Hierdoor is de installatie gemakkelijker en is er een lagere kans op technische problemen.

Dual Battery chargers

Maximaliseer de levensduur van je accu’s met de krachtige DC-DC laders van REDARC. Deze laders zijn geschikt voor het opladen van loodzuur, AGM, Gel en Lithium accu’s. Je kunt ook gemakkelijk je zonnepanelen aansluiten op deze laders. Dankzij de “green lane priority” krijgt de zon altijd voorrang, zodat je de dynamo nooit onnodig belast. Zorg voor optimale prestaties van zowel je startaccu als je serviceaccu met deze top-kwaliteit acculaders.

REDARC Smart Battery Isolators

Voorkom stilstand met een scheidingsrelais van REDARC. De SBI (Smart Battery Isolator) modules zorgen voor een efficiënte afschakeling van de serviceaccu, waardoor je nooit meer te maken hebt met een lege startaccu. De isolator schakelt ook alle stroom af naar de verbruikers, zodat je serviceaccu niet diepontladen kan worden. Hierdoor blijft je serviceaccu in topconditie.

Accessoires

Bescherm je waardevolle elektronische apparatuur en systemen tegen beschadiging door kortsluiting met de kwalitatieve zekeringensets van REDARC. Door gebruik te maken van deze sets, kun je er zeker van zijn dat bij een kortsluiting het stroomcircuit wordt onderbroken en je systemen en apparaten worden beschermd. Kies voor de betrouwbare oplossingen van REDARC voor een optimale bescherming van je waardevolle systemen en apparatuur.