Pathfinder Sherpa

Land Rover Defender hefdak

Efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid zijn onder andere de pijlers waar wij bij Pathfinder voor staan. Exact deze pijlers vormen ook de fundatie voor het Premium Hefdak voor de Land Rover Defender 110. Zo is het gehele hefdak volledig getekend, ontwikkeld en doorgerekend middels CAD/CAM software. Dit maakt dat het Pathfinder Premium Hefdak het lichtste hefdak in de markt is, wat immers de rijeigenschappen van de Defender ten goede komt. Een ander unieke eigenschap van het Premium Hefdak is de mogelijkheid om maximaal 200kg* extra bagage op het dak te vervoeren, waarbij het openen en sluiten van het hefdak zonder problemen blijft functioneren.

* : 200kg op de voorste helft van het hefdak, 150kg verspreid over het dakoppervlak,

Hoe gaan wij te werk?

Materiaal

Het Premium hefdak wordt vervaardigd uit aluminium. Daardoor creëren de optimale mix tussen laag gewicht en hoge stijfheid te realiseren.

Snijden

De benodigde onderdelen worden uit grote platen aluminium gesneden door middel van een high-speed CNC lasersnijmachine.

Zetten

Na het snijden worden de platen gezet met behulp van een CNC-zetbank. Zo kunnen we keer op keer de maatvastheid garanderen.

Lassen

Na alle machinale handelingen te hebben uitgevoerd worden de laatste onderdelen vervolgens handmatig aan elkaar gelast.

Helemaal naar wens?

Het hefdak voor de Land Rover Defender 110 is ook volledig naar wens samen te stellen en naar wens te bestellen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kaal blanco dak bij ons te bestellen. De handige doe-het-zelver kan vervolgens zelf het hefdak verder afbouwen en monteren. 

Maar is het ook mogelijk om het dak bijvoorbeeld volledig; gecoat, geïsoleerd en voorzien van elektrische cilinders en zonnepanelen door ons op uw Land Rover Defender te laten monteren.

Zo is er voor ieder wat wils.

Engelse engineering

De ervaring leert dat geen enkele Defender hetzelfde is. Sommige noemen dit het karakter van een engelse auto daarentegen noemen andere het engelse onkunde.

Wij noemen het engelse engineering.

Om er zeker van te zijn dat ieder Premium Hefdak ook uiteindelijk op uw auto past hebben wij de mogelijkheid om de auto bij ons op locatie digitaal in te meten.

Zekerheid voor alles.

Camperinterieur

Naast het defender hefdak ‘Sherpa’ hebben wij ook de mogelijkheid om het complete camperinterieur te verzorgen. Door gebruik te maken van een computer gestuurde freesmachine kunnen wij een compleet interieur naar wens produceren. 

Benieuwd naar het interieur? 

Prijs: €8500 - €15.000

Nieuwsgierig?

Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u door te spreken.