Adventure Campers

Wij bij Pathfinder produceren specifiek hefdaken voor de 4×4 markt, gemaakt van precieus Aluminium. Daarnaast bieden wij op maat gemaakte camper interieurs, geheel vervaardigd uit duurzaam hout en inclusief de inbouw van alle benodigdheden. Onze unieke roofrack ‘Atlas’ is verkrijgbaar voor elke auto of camper. Wij engineeren en produceren ook custom parts voor de perfecte adventure camper.

Hefdak 'Sherpa'

Maak de perfecte adventure camper.

Onze ‘Sherpa’ hefdaken zijn speciaal ontwikkeld voor de 4×4 markt en zijn met de grootste zorg vervaardigd met behulp van precisie-machines. Omdat het dak van een 4×4 ook tegen een stootje moet kunnen, maken wij onze hefdaken uitsluitend van sterk en duurzaam aluminium. Momenteel bieden wij hefdaken voor de Land Rover 110, 130 en de Mercedes Sprinter (L1H1).

Camperinterieur

Naast onze hefdaken bieden wij ook op maat gemaakte interieurs voor adventure campers. Wij produceren onze interieurs zelf en maken ze van duurzaam materiaal, meestal hout. Hierdoor kunnen ze volledig naar wens worden gefabriceerd. Onze interieurs bieden ook de mogelijkheid om camperbenodigdheden in te bouwen, zoals een kookgelegenheid, een watertoevoer en de benodigde elektriciteit voor een comfortabele reis.

Roofrack 'Atlas'

Onze “Atlas” roofrack is de perfecte oplossing voor extra laadruimte op het dak of voor accessoires zoals een luifel, een jerrycan of een reservewiel. Veel merken bieden standaard roofracks voor veel voorkomende merken, maar bij Pathfinder hebben we een systeem ontwikkeld waarmee we een roofrack op maat kunnen maken voor elke auto en elke wens.

Engineering & Custom parts

De perfecte adventure camper is voor iedereen anders. Soms is er een speciaal onderdeel nodig om jouw camper perfect te maken, maar dat onderdeel is niet op de markt te vinden of het bestaat zelfs helemaal niet. Geen probleem, want bij Pathfinder kunnen we alles engineeren en produceren wat je nodig hebt. Wij bieden custom parts & products aan om jouw adventure camper helemaal naar wens te maken.