Over ons: ProductieProcessenOntwikkelingMensenWerkzaamheden

Ontwikkeling van 4x4 hefdaken en Interieurs

Meer weten over ons? Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van specifieke hefdaken voor 4×4 voertuigen. Onze hefdaken hebben een laag zwaartepunt voor optimale off-road prestaties. De daken zijn volledig van aluminium gemaakt zodat ze tegen een stootje kunnen. Onze camperinterieurs worden ook in-house ontwikkeld en op maat gemaakt.

Productie met computergestuurde precisie

Onze hefdaken en interieurs zijn van topkwaliteit dankzij de moderne technologieën die we gebruiken. We maken gebruik van CNC-gestuurde machines voor een perfecte en nauwkeurige productie. Hierdoor krijgt elk product een strak en professioneel uiterlijk. Bovendien wordt het precisiewerk snel en efficiënt uitgevoerd door computergestuurde machines. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt werken, zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze aanpak garandeert dat elk product dat we leveren van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan de hoogste normen.

Inbouw in eigen werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats voor de montage van het hefdak en interieur. Door een voorbereide aanpak, kunnen we de installatie binnen enkele dagen voltooien.

Hoogwaardige elektrische installatie

Meer over ons? Als exclusieve dealer van REDARC Electronics, AusJ en Capricorn bieden wij hoogwaardige elektrische apparatuur zoals acculaders, Battery Management Systems, boilers en zonnepanelen aan. Wij denken graag met onze klanten mee en bieden op maat gemaakte oplossingen voor iedere kampeerbehoefte.

Het Team

Pim Bonne

General Manager

Martijn Bonne

Lead Engineer & Operations

Hoe het begon

Pathfinder is een jong bedrijf, opgericht op 1 februari 2021 in Maassluis. Maar de rijke geschiedenis gaat nog veel verder terug – zo’n 25 jaar om precies te zijn. Ongeveer 200 meter van de huidige locatie van Pathfinder aan de Zomerdijk ligt de scoutinghoeve van Scouting Karel Doormangroep 1, waar de avontuurrijke reis begon.

Gedurende de afgelopen 25 jaar was het beleven van avontuur in de natuur het hoofddoel. Dit begon als jeugdactiviteit, maar later werd het ook mogelijk gemaakt voor leiding en bestuur om nieuwe generaties de kans te geven deze avonturen te beleven. Het was en is nog steeds de missie van Pathfinder om deze ervaringen en herinneringen te delen met iedereen die op zoek is naar avontuur en verkenning in de natuur.