Over ons

Ontwikkeling

Hefdaken

Wij ontwikkelen onze hefdaken speciaal voor 4×4’s. Om goed terrein te kunnen rijden heb je een zo laag mogelijk zwarte punt nodig. Door middel van een hefdak kan de auto laag blijven en op het moment van slapen kan het dak open gezet worden. Wij ontwikkelen onze hefdaken volledig in 3D zodat het hefdak zo zuiver mogelijk op de auto past, wij rekenen ieder dak volledig door op daklast en sterkte. Wij maken onze hefdaken volledig uit aluminium zodat deze bestand is tegen een stootje.

Interieurs

Ook onze camperinterieurs ontwikkelen in eigen huis, door ook deze eerst compleet op maat te tekenen in 3D past het interieur altijd zuiver in de auto. 

Productie

Hefdaken

Na de ontwikkeling in 3D laten wij onze hefdaken exact uitsnijden door een CNC plaatlaser en laten we de hoeken zetten door een zetbank. Vervolgens TIG-lassen wij het complete dak voor een zo strak en sterk mogelijk resultaat. 

Interieurs

De interieurs produceren wij in eigen huis door middel van een CNC gestuurde frees. Ook hier krijg je door het interieur eerst in 3D te ontwikkelen en deze vervolgens computer gestuurd te produceren een zuiver resultaat wat altijd past. 

Computer gestuurde precisie

Wij laten het precisie werk dus het liefst uitvoeren door computergestuurde machines. Op deze manier is het eindresultaat zeer strak en kunnen wij snel produceren. 

Inbouw

Hefdaken en Interieurs

In onze eigen werkplaats hebben wij de ruimte om een compleet hefdak met interieur te monteren. Doordat wij alles van te voren goed kunnen voorbereiden kan de installatie binnen enkele dagen gedaan worden. 

Elektrische installatie

Pathfinder Adventure Campers is voor de 4×4 markt exclusieve dealer van het merk REDARC en AusJ uit Australië, wij leveren hoogwaardige elektrische apparatuur zoals acculaders en Battery Management Systems van REDARC en boilers die zowel werken op 12v als 230v van AusJ geschikt en getest voor iedere 4×4. 

Daarnaast kunnen wij het complete pakket incl. zonnepanelen en accu’s leveren en installeren naar ieders wens. Iedereen heeft een andere kampeerbehoefte, wij denken graag met u mee en bieden precies aan wat u nodig heeft. 

Het Team

Pim Bonne

Technical Support
& Operations

Robbert de Voogt

Marketing, Communications
& Sales

Martijn Bonne

Lead Engineer
& Operations

Hoe het begon

Pathfinder is geboren te Maassluis op 1-02-2021. De geschiedenis achter Pathfinder echter, gaat nog veel verder terug. 25 Jaar om precies te zijn, op ongeveer 200 meter afstand van de huidige bedrijfslocatie aan de Zomerdijk ligt de scouthoeve van de scouting Karel Doorman groep 1. 

In die 25 jaar stond een ding centraal ‘samen avontuur maken en beleven’ in de natuur. Eerst als jeugd, later als leiding/bestuur om het beleven van avonturen mogelijk te maken voor de nieuwe generatie.