AusJ Hot Water Solutions

AusJ is een toonaangevende Australische fabrikant van kwalitatieve oplossingen voor warm water. Zij ontwikkelen en produceren boilers die op 12V, 230V en beide voltages tegelijk werken, wat ze perfect geschikt maakt voor gebruik in campers. Duurzaamheid staat bij AusJ hoog in het vaandel en dit is terug te zien in de ontwikkeling van hun producten.

Eén van de belangrijkste kenmerken van de boilers van AusJ is het gebruik van een geëmailleerd RVS-buffervat. Dit maakt de boilers uiterst geschikt voor 4×4-toepassingen en het aan kunnen gaan met snelle temperatuurwisselingen. Het RVS-buffervat garandeert een lange levensduur en een goede prestatie, ongeacht de omgevingsomstandigheden.

De unieke combinatie van 12V, 230V en beide voltages tegelijk werkend maakt de producten van AusJ zeer veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan situaties. Dankzij deze verschillende mogelijkheden, kunnen gebruikers kiezen voor de boiler die het beste aansluit bij hun specifieke behoeften en situatie.

Dual Voltage Boilers

De Duoetto MK2 Boiler is bijzonder omdat deze zowel op 230V als op 12V werkt, ideaal voor gebruik in een camper. Tijdens het rijden gebruikt men de 12V van het voertuig en bij aankomst op een camping schakelt de boiler over op de walstroom van 230V. Hierdoor worden de accu’s bespaard en is het water sneller op temperatuur.

12V & 230V Boilers

De Aqueous van AusJ is een kleinere 6-liter boiler die volledig op 12V of 230V werkt en is daardoor geschikt voor beperkte ruimtes. Ook deze boiler heeft een geëmailleerd RVS-vat waardoor hij bestand is tegen hoge druk en temperatuurwisselingen.

Accessoires

De producten van AusJ zijn uit te breiden met handige accessoires. De remote control voor de Duoetto MK2 biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de status van de boiler af te lezen, zelfs als deze niet zichtbaar is ingebouwd. Een ander praktisch accessoire is de buitendouche aansluiting met mengkraan, waarmee de gewenste temperatuur eenvoudig te instellen is.

AusJ Heet water douche outlet