Camperinterieur

Pathfinder is gericht op efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid bij het ontwerpen en produceren van camperinterieurs. Alle producten zijn compact en bevatten alles wat nodig is voor een comfortabele reis. Ze worden machinaal geproduceerd en kunnen op maat worden gemaakt naar de wensen van de klant. Pathfinder is dealer en installateur van verschillende merken en heeft de kennis en expertise om interieurs uit te rusten met voorzieningen voor comfort en functionaliteit. Het bedrijf gaat altijd in gesprek met klanten om hun specifieke wensen voor het camperinterieur in kaart te brengen.

Machinale precisie

Bij Pathfinder staan we voor efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid en dit zijn de pijlers waar wij onze hefdaken en camperinterieurs op bouwen. Al onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd met deze drie factoren als uitgangspunt. Onze camperinterieurs zijn compact en bevatten alles wat nodig is voor een comfortabele reis, ondanks de beperkte ruimte.

Eigen productie

Wij produceren alle onderdelen van het interieur machinaal en dit betekent dat elk onderdeel precies op maat is. Uiteraard staan wij altijd open voor de wensen en kampeerbehoeftes van onze klanten. Hierbij kijken we goed naar de individuele situatie en leefstijl van de klant, zodat we het interieur helemaal naar wens kunnen samenstellen. Hierdoor is het interieur altijd volledig aangepast aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

Slim combineren

Als dealer en installateur van de merken Dometic, Autoterm, REDARC en AusJ, hebben wij de kennis en expertise in huis om slim te combineren en te verwerken in onze interieurs. Hierdoor kunnen wij ieder interieur uitrusten met de nodige voorzieningen, zoals tweede accu-systemen, koelkasten, kookplaten, verlichting en standkachels. Dit maakt het interieur volledig functioneel en comfortabel voor de klant.

Camperinterieur - Defender 110

Camperinterieur - Defender 110 Ambulance Custom

Camperinterieur - Defender 130 Pick-Up Custom

Eindeloze mogelijkheden

Speciale eisen aan je camperinterieur?

Wij zijn er voor de klant en willen graag weten welke specifieke eisen en wensen de klant heeft voor een camperinterieur. Daarom gaan we altijd in gesprek met onze klanten om hun wensen in kaart te brengen. Wilt u met 5 personen op reis kunnen, wilt u een kinderzitje mee kunnen nemen, of gaat u liever met z’n tweeën de hele wereld over trekken? Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Hierdoor kunnen wij altijd een interieur aanbieden dat volledig aansluit bij de specifieke wensen van onze klanten.

De prijs voor een compleet basis camperinterieur begint ongeveer bij €5000,- incl. watervoorziening en elektrische kookplaat.

Wilt u alleen een keukenblok, een losse meubel of heeft u speciale wensen dan denken wij graag met u mee.