Pathfinder Lifesaver Jerrycanhouder

379,95

Levertijd: 2 dagen

Beschikbaar via nabestelling

Pathfinder Lifesaver Jerrycanhouder

 

Productspecificaties

Houd uw Lifesaver jerrycan veilig en stevig op zijn plaats met deze speciaal ontworpen Pathfinder Lifesaver jerrycanhouder. Deze houder laat ruimte aan de zijkanten over om de kraan van de lifesaver jerrycan te kunnen gebruiken terwijl de houder veilig afgesloten blijft middels de overslagsluiting met slot.

Kenmerken:

  • Perfecte bereikbaarheid: Ontworpen om Lifesaver jerrycans te kunnen blijven gebruiken terwijl de jerrycan afgesloten in de houder blijft zonder dat Jerrycan, filter en pomp ontvreemd kan worden. Ook andere 20 liter jerrycans passen in de houder.
  • Stevig en duurzaam: Gemaakt van hoogwaardig aluminium, met een robuuste constructie die tegen een stootje kan.
  • Eenvoudige montage: Inclusief bevestigingsgaten voor snelle en eenvoudige installatie op airlinerails of andere montagevlakken aan voertuigen, aanhangwagens of andere oppervlaktes.
  • Veiligheid verzekerd: Houdt uw jerrycan en veilig op zijn plaats, zelfs tijdens ruw terrein of lange ritten.
  • Weerbestendig: Voorzien van een corrosiebestendige poedercoating om langdurige duurzaamheid te garanderen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Deze Pathfinder Lifesaver jerrycanhouder is een must-have accessoire voor iedereen die op pad gaat met een Lifesaver jerrycan. Of u nu op expeditie bent, een kampeertocht maakt, of gewoon onderweg bent, u kunt er zeker van zijn dat uw water- of brandstofvoorraad altijd veilig en toegankelijk is. Voeg deze betrouwbare houder toe aan uw uitrusting en ga met een gerust hart op avontuur.